TeamFluentin arvot

Haluamme olla vahvasti arvopohjainen yritys.

Yrityksemme arvot ohjaavat jokaista tekemäämme päätöstä ja ottamaamme askelta. Sen lisäksi, että ne viitoittavat tapamme työskennellä, ne myös viestivät vahvaa sitoutumistamme omaan tiimiimme sekä asiakkaisiimme.

TIIMI

Työskentelemme aina hyvän ryhmätyön periaatteiden mukaisesti. Edistämme inklusiivista toimintakulttuuria ja maistamme omaa lääkettämme, käyttäen TeamFluent -sovellusta parantaakseemme edelleen omaa yhteistyötämme.

TIETEELLISYYS

Emme käytä tiedettä muotisanana luodaksemme markkinoinnillista hypeä. Olemme ylpeitä maailmanluokan tutkimustiimistämme ja suhtaudumme ratkaisumme tieteelliseen perustaan intohimoisesti. Tiede on keskeinen osa TeamFluent -yhteisön kulttuuria. Emme pelkästään myy ryhmätyötaitojen kehittämissovellusta, vaan otamme kaikki asiakkaamme mukaan yhteisöömme hyötymään ratkaisuun kertyvästä datasta.

TIEDOLLA JOHTAMINEN

Rakastamme dataa ja teemme kaikkemme varmistaaksemme sen korkean laadun. Tämä tarkoittaa jatkuvaa tutkimus- ja tuotekehitystyötä TeamFluentin psykometriikan ja käyttäjäkokemuksen osalta.

no-nonsense

Teemme mitä lupaamme. Asiakkaiden odotukset on tarkoitettu ylitettäviksi. Sitoudumme tekemään yhteistyötä selkeällä, joustavalla ja luotettavalla tavalla – kuuntelemalla asiakkaidemme tarpeita, välttämällä monimutkaisuutta, pitämällä lupauksemme ja olemalla tavoitettavissa koko yhteisen matkamme ajan.