TeamFluentilaiset palveluksessasi

Ota yhteyttä suoraan meihin! Jos et ole varma, keneen olla yhteydessä, voit käyttää myös yhteydenottolomaketta.

Philip Dexter, phD

CTO

Philip on taitava full stack -kehittäjä, joka omaa kattavan kokemuksen työskentelystä Pohjois-Euroopan johtavien brändien parissa. Philip vastaa TeamFluentin skaalautuvasta, kasvua tukevasta ohjelmistoarkkitehtuurista.

Minna Lakkala, FT

CSO

Minnalla on yli 30 vuoden kokemus pedagogisesta konsultoinnista sekä opetusmenetelmäkoulutuksesta. Hän on osallistunut useisiin kotimaisiin ja kansainvälisiin hankkeisiin koskien oppilaitosten pedagogisia käytäntöjä ja digitaalisen teknologian opetuskäyttöä. Minnalla on myös kasvatuspsykologian dosentuuri Helsingin yliopistossa.

jukka@teamfluent.fi

+358 (0)40 570 4768

philip@teamfluent.fi

+358 (0)44 245 2207

minna@teamfluent.fi

+358 (0)40 725 4889

Tomi Männistö, TkT

Research Advisory

Hallituksemme puheenjohtaja Tomi on myös ohjelmistoarkkitehtuurien sekä varioituvuuden hallinnan laaja-alainen asiantuntija. Yhdessä Philipin kanssa hän vastaa TeamFluent-sovelluksen strategisesta tiekartasta. Tomi toimii myös ohjelmistosuunnittelun professorina Helsingin yliopistossa.

Auli Toom, FT

Research Advisory

Auli on yksi johtavista tutkijoista opiskelijoiden ja oppilaiden tietotyötaitojen oppimisen, sekä niitä tukevan pedagogiikan saralla. Auli toimii yliopistopedagogiikan professorina sekä Yliopistopedagogiikan keskuksen (HYPE) johtajana Helsingin yliopistolla. Yhdessä Minnan kanssa hän vastaa TeamFluentin vankasta tutkimuspohjasta.

Matti Taipale

growth advisory

Matilla on kattava kokemus valmennus- ja ohjelmistoliiketoiminnan johtamisesta, jonka lisäksi hän toimii myös valmennusasiantuntijana sekä liikkeenjohdon konsulttina. Hallituksemme jäsenenä Matti tuo arvokasta näkemystä TeamFluentin positiointiin uutena ja ketteränä työkaluna yhteistyötaitojen kehittämisessä.

tomi@teamfluent.fi

+358 (0)50 551 5463

auli.toom@helsinki.fi

+358 (0)50 415 4852

mattia.taipale@gmail.com

+358 (0)40 585 4554